Al sinds 1980 het beste slaapadvies!

Voor optimaal slaapadvies in Antwerpen moet u bij De Slaapboetiek zijn. Gratis levering en terugname van oude matras. Een échte familiezaak. Twee generaties ervaring en expertise.

1980

Rita Van Caenegem opent haar zaak Maxi Markt in Borgerhout.

De bedrijfsfilosofie van toen “Het betere slaapcomfort binnen het bereik brengen van ieders beurs” is ook nu nog de leidraad van deze Antwerpse familiezaak.

De onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding, de jarenlange ervaring, het deskundig advies en de klantvriendelijke sfeer vormen sindsdien de pijlers van het succes van De Slaapboetiek.

1995

Hét adres voor maximaal slaapcomfort.

Maxi Markt betrekt een volledig nieuw gebouw op de plaats van de eerste winkel. Het 1.000 vierkante meter grote pand is licht en ruim, en trendy ingericht. De nieuwbouw maakt het mogelijk om het assortiment nog uit te breiden.

Behalve een uitgebreide keuze in merkmatrassen en lattenbodems, heeft Maximarkt een enorm aanbod van relaxen, zetelbedden, slaapkamers, kleerkasten, studiomeubelen en slaapkameraccessoires. Beddengoed, hoofkussens en dekbedden zijn altijd ruim op voorraad in de toonzaal.

2000

Beddentest mogelijk. Maxi Markt bestaat 20 jaar!

En dat moet gevierd worden. Met een groot feest en vlijmscherpe feestprijzen! De toonzaal werd intussen ingedeeld in compartimenten: in het sfeergedeelte kunnen klanten rustig de slaapkamer van hun dromen uittesten en in het meer technische deel worden ze voorzien van alle mogelijke informatie over lattenbodems, matrassen, zetelbedden en boxsprings of matrasdragers van gerenommeerde merken. Door onze unieke informele sfeer voelt u zich snel thuis in onze winkel.

2007

Maxi Markt verandert van naam en zal voortaan De Slaapboetiek heten.

Het familiebedrijf is gaandeweg uitgegroeid tot een vooraanstaande beddenspeciaalzaak die alles in huis heeft om ieder het slaapcomfort te bieden waarnaar hij of zij verlangt binnen ieders budget.

De jarenlange relatie met onze betrouwbare leveranciersstaat garant voor constante kwaliteit maar ook voor innovatie. Er wordt ook plaats gemaakt voor de nieuwe generatie: Rita’s zoon Marino en dochter Lieveke werken inmiddels ook in de zaak.

2015

De grootste slaapwinkel van ’t stad bestaat 35 jaar.

De Slaapboetiek viert het 35 dagen met 35 straffe cadeaus. Het volledige team maakt er – na al die jaren – nog altijd een erezaak van om voor iedere klant het ideale slaapcomfort te vinden binnen zijn vooropgesteld budget.

Meer dan 60% van de nieuwe klanten komt op advies van bestaande klanten van De Slaapboetiek: een betere referentie kan je niet geven. Rita, haar levensgezel Marc en kinderen Marino, Lieveke en Stijn staan ook voor u klaar!

2020

De Slaapboetiek bestaat 40 jaar!

Een iet-wat speciale verjaardag zo midden in een pandemie-uitbraak. Toch kwam het team alsnog met enkele knappe kortingsacties om de trouwe klanten te verwennen. De All-in boxspringsdays in februari 2020 waren een schot in de roos.

2021

Nieuwe webshop De Slaapboetiek: beter slapen begint online

Het lekkerste dutje of de diepste nachtrust? Die vind je tegenwoordig gewoon online. Niet door de zoveelste dure slaap-app te downloaden. Wél door de volledig vernieuwde webshop van De Slaapboetiek te ontdekken!

De Slaapboetiek gaat dus digitaal. Natuurlijk kan je jezelf laten adviseren in onze showroom. Maar als je even geen tijd hebt om langs te komen, kan je alvast je keuze maken vanuit je luie zetel. Vanochtend weer wakker geworden in bed-dat-eigenlijk-niet-zo-lekker-meer-ligt? Gewoon even naar de webshop van De Slaapboetiek surfen. En binnenkort lig je heerlijk te soezen in een wolken dekbed, op de matras die je lichaam perfect ondersteunt.