Over ons

Slaapwinkel De Slaapboetiek. Al meer dan 35 jaar ervaring in slaapoplossingen. Kom langs in onze toonzaal in Antwerpen voor uw slaapoplossing op maat.

Een goed bed kopen is niet simpel. Sinds u de laatste keer een bed kocht is er wellicht veel veranderd, zowel qua manier van liggen als wat techniek en materialen betreft. Om de juiste keuze te kunnen maken, heeft u vakmensen nodig. En die vindt u bij slaapwinkel De Slaapboetiek in Antwerpen.

Uitgebreid aanbod

In onze slaapspeciaalzaak van 1.000 m2 vindt u een ruime en overzichtelijke collectie slaapcomfort in diverse stijlen en materialen. Van matras tot dekbedovertrek en van lattenbodem tot boxspring: ons assortiment biedt in elke prijsklasse de beste producten. Beddengoed, hoofdkussens en dekbedden zijn altijd ruim op voorraad in onze slaapwinkel in Antwerpen. Door onze unieke informele sfeer voelt u er zich snel thuis en kan u er rustig een keuze maken.

Deskundig advies

Als slaapwinkel staat De Slaapboetiek voor deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van slaapcomfort. Wij denken graag met u mee en helpen u kiezen in het enorme aanbod door goed naar u te luisteren. Om een slaapsysteem voor u te vinden met de juiste ondersteuning en comfort voor vele jaren slaapplezier. Wij zijn pas tevreden als onze klant dat ook is.

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Bij slaapwinkel De Slaapboetiek in Antwerpen hanteren wij een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Doordat wij onze producten in grote volumes inkopen bij vaste leveranciers, kunnen we u voorzien van de scherpste prijs! Want waarom te veel betalen als u dezelfde kwaliteit voor een goedkopere prijs kunt krijgen.

Onze kwaliteitsman controleert alle inkomende en uitgaande goederen in het magazijn. Zo weten we zeker dat de producten die we uitleveren voldoen aan de kwaliteit die we voor onze klanten voor ogen hebben.

Levering aan huis

Alles wordt aan huis geleverd en geplaatst. Indien gewenst wordt de oude matras meegenomen.

Nu kent u onze manier van werken en heeft u meer informatie over onze organisatie! Heeft dit uw nieuwsgierigheid geprikkeld? Blijf op de hoogte: abonneer u op de nieuwsbrief zodat u steeds het laatste nieuws uit onze sector ontvangt.