50 slaapcombinaties voor uw rugpijn

Waarom wij wakker liggen van uw slaapcomfort

We krijgen bij De Slaapboetiek de jongste tijd veel mensen over de vloer met een pijnlijke rug. Vaak zijn ze onlangs een bed of een matras gaan kopen en zijn ze daarbij niet goed geadviseerd. Soms ging de aankoop via het internet en was er van advies helemaal geen sprake. Daardoor liep het fout en slapen ze op ondersteuning die niet geschikt is voor hun lichaam. Erg jammer …

Mensen met rugproblemen vragen ons bij De Slaapboetiek of we hen kunnen helpen, bijvoorbeeld door een betere combinatie van lattenbodem, boxspring, matras en hoofdkussen.Dat kunnen we én dat doen we ook. Nog veel liever zorgen we ervoor dat mensen van meet af aan op de juiste ondersteuning slapen.

Kom daarom altijd eerst langs bij De Slaapboetiek, want bij ons bent u zeker van vakkundig advies. Niet voor het duurste bed, wel voor het beste bed voor u persoonlijk. Ik leg u even uit hoe we uw slaapcomfort concreet verhogen.

Waar doet het bij u pijn als u wilt slapen?

Iedere mens is uniek. Kijk maar eens rond op straat. Groot en klein, dik en dun, jong en oud … We zijn nu eenmaal allemaal anders. Het is onmogelijk dat al die verschillende lichamen comfortabel op dezelfde ondersteuning slapen.

Komt u bij De Slaapboetiek langs, dan vragen we u ons duidelijk uit te leggen waar het pijn doet als u in bed ligt. Dat heeft natuurlijk vaak te maken met spierpijn zelf. Maar de juiste slaapcombinatie verlicht die pijn aanzienlijk.

Slaapadvies voor de juiste slaapcombinatie

Slaapspecialisten delen het liggend gedeelte van uw lichaam op in:

  • hoofd
  • schouder
  • taille
  • bekken
  • dij
  • been
  • voet

Daarnaast kijken we naar de slaaphouding die u hebt. Op basis van die gegevens zijn we in staat meer dan 50 persoonlijke slaapcombinaties te maken. Ook de combinatie die uw schouder, lende en heup zo ondersteunt dat uw ruggengraat mooi horizontaal rust als u in bed ligt.

Want daar ontstaat alle rugpijn: uw ruggenwervels drukken tegen elkaar en gaan zenuwen inklemmen. Het gevolg is dat die zenuwen pijnlijke signalen door het lichaam sturen bij de minste beweging die u maakt. Soms blijft de pijn aanhouden, ook als u niet beweegt. En elke nacht weer pijnstillers slikken, dat is geen manier van leven …

Matras, lattenbodem, boxspring en hoofdkussen? Wij luisteren naar u en adviseren de combinatie die u ‘op het lichaam geschreven is’.

Zo zijn we in staat voor u een matrasbodem samen te stellen die de schouder-, lende- en heupzones afzonderlijk ondersteunt. Men noemt dat ‘niet-verbonden veringsmodules, waarmee bedoeld wordt dat de vering voor de drie zones geheel afzonderlijk is. Zo voorkomen we invloed van het ene deel op het andere. Bovendien stellen we de flexibiliteit van die drie niet-verbonden modules apart in: soft, medium, firm, x-firm en xx-firm.

Uw lichaam verandert, uw slaaphouding ook

Tot slot nog een punt om niet te vergeten. In de loop van uw leven verandert uw lichaam. Kinderen worden groter en groeien uit hun kleren, maar ook uit hun bed. Mensen worden zwaarder of verliezen gewicht. Zwangere vrouwen kiezen bijna van nature voor een andere slaaphouding … Hou er dus rekening mee dat een slaapondersteuning die een poosje geleden ideaal was voor u dat vandaag misschien niet meer is.

Leg daarom uw situatie en uw eisen voor aan De Slaapboetiek. Door te vragen en te luisteren leiden we u naar de beste oplossing voor u en uw rug. U brengt ongeveer een kwart van elke dag in bed door. En dat moet aangenaam en pijnvrij gebeuren. Daarom liggen we bij De Slaapboetiek af en toe wakker van uw slaapcomfort.

Stap eens binnen, alles komt goed!

Marino, Lieveke, Rita & Marc, specialisten in slaapcomfort
De Slaapboetiek, Borgerhout-Antwerpen

Meer weten?
Graag advies op maat?

Bezoek onze winkel in Antwerpen (Borgerhout)!

Beddenwinkel De Slaapboetiek

Daarom kiest u voor ons!

1000 m² in Antwerpen

Sinds 1980

Gratis levering

Terugname oude matras