Met een boxspring slaap je paasheerlijk!

Op het gebied van slaapcomfort valt er veel te kiezen. Een boxspring bijvoorbeeld is populair en de keuze is enorm. Gaat u voor het uitzicht of juist voor de inhoud? Voor een gunstige prijs of kwaliteit en gezondheid? Met de boxsprings van De Slaapboetiek kiest u voor smaak, stijl en individueel slaapcomfort. Maar ook voor een gunstige prijs én kwaliteit.

De boxspring kunt u naar wens uitbreiden met speciaal ontwikkelde hoofd- en voetborden. Toch liever een andere stijl? Dan kunt u kiezen uit onze volledige collectie. Bij boxsprings bevelen wij bepaalde types matrassen aan. Maar ook hier bent u vrij een andere keuze te maken uit ons assortiment. Tenslotte bepaalt u zelf of u liever een volledig vlak of elektrisch verstelbaar bed heeft.

Voordelen van een boxspring

  • Heeft een comfortabele instaphoogte (tussen de 40 en 55 cm).
  • De combinaties zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: vlak en elektrisch verstelbaar.
  • Een boxspring kan je een eigen touch geven. Je kan kiezen uit verschillende stoffen, stijlen en kleuren, zodat de boxspring goed aansluit bij jouw slaapkamerinterieur.
  • De bedden zijn verkrijgbaar met bonell- of pocketveren. Bonellvering wordt het meest toegepast en is voordeliger, terwijl pocketvering betere ondersteuning biedt.
  • Je kunt kiezen voor een bijpassend hoofd- en/of voetbord.
  • Een topmatras zorgt voor extra comfort en een langere levensduur van de matras.
  • De combinatie van een box en een matras garandeert een zeer goede ventilatie.
  • Geschikt voor elke type slaper: zowel rug-, zij- en buikslapers kunnen op een boxspring tot rust komen.

Slapen à la Carte met speciaal meetsysteem

Ieder lichaam is uniek. Van bouw tot lengte en van gewicht tot leeftijd. En dat niet alleen: iedereen  stelt andere eisen aan een bed. Wat een goed bed is voor u, is wellicht niet geschikt voor iemand anders. Daarom creëerde Kreamat de Slapen à la Carte-boxspring: een uniek bedsysteem waarin de bedvering los en onafhankelijk van elkaar geplaatst kan worden, zodat de schouders, lende en heupen los van elkaar ondersteund worden. Deze boxspring op maat wordt gemaakt dankzij een betrouwbaar en wetenschappelijk meetsysteem. Het systeem werd ontwikkeld door Custem8, een spin-offbedrijf van de Katholieke Universiteit Leuven. Bij De Slaapboetiek werken wij met dit speciale meetsysteem.

Boxspring voor thuiszorg

Ook voor verpleging of thuiszorg is er een boxspring. Omdat de bodem en ombouw los van elkaar staan kan het bed eenvoudig omhoog worden gelift. Een bed op comforthoogte met een elektrisch verstelbare bodem is een uitkomst bij het ouder worden. Om comfortabel te lezen of televisie te kijken in bed, maar ook bij ziekte kan het bed eenvoudig bediend worden en kunt u zichzelf rechtop zetten zonder afhankelijk te zijn van anderen. Vraag ernaar in De Slaapboetiek.

Paasactie

Op zoek naar een nieuwe boxspring? Kom dan nu langs bij De Slaapboetiek. Ook op Paaszondag en Paasmaandag kunt u bij ons terecht. Voor € 1450 heb je een complete boxspring, d.i. een box, hoofdbord en matras. Daarbovenop bieden we je gratis een dekbed en 2 hoofdkussens. Deze actie loopt tot en met 30 april 2017.

Meer weten?
Graag advies op maat?

Bezoek onze winkel in Antwerpen (Borgerhout)!

Beddenwinkel De Slaapboetiek

Daarom kiest u voor ons!

1000 m² in Antwerpen

Sinds 1980

Gratis levering

Terugname oude matras