Merk in de kijker: Lattoflex

Bij De Slaapboetiek in Borgerhout valt er op slaapgebied weer heel wat te ontdekken! Lattoflex, onze  partner, komt de reeks hoogwaardige slaapoplossingen versterken. Dit gekend merk is een knappe aanvulling op het bestaande assortiment, in onze showroom van 1000 vierkante meter.

Waarom Lattoflex?

Omdat ze een breed gamma aan mogelijkheden bieden voor een optimale nachtrust. Of je nu fan bent van een klassieke lattenbodem, de hybride bedbodem verkiest of juist gaat voor de zeer ergonomische Winx® bedbodem, elk model is ontworpen om jouw slaapcomfort naar een hoger niveau te tillen.

Een goede nachtrust begint natuurlijk met een ergonomische matras. Bij Lattoflex hebben ze een uitgebreid assortiment natuurlatex matrassen, Memory Foam matrassen en latex matrassen. Met deze hoogwaardige matrassen is een heerlijke nacht gegarandeerd.

Twijfel je welke matras het beste bij jou past?

Geen probleem! Ons team staat klaar om je door de verschillende mogelijkheden te begeleiden en vooral: test het uit in onze showroom van 1000 vierkante meter.

Of je nu kiest voor een eenpersoons- of tweepersoonsmatras, deze schuimmatrassen bieden een slaapervaring als geen ander. Afhankelijk van je lichaamsbouw kun je gaan voor een zachte of stevige matras. Maar wat als je last hebt van rugpijn?

Rugklachten vermijden!

Een goede matras is essentieel om dit te vermijden.

Deze matrassen bieden extra ondersteuning voor je ruggengraat, nek en schouders. Vaak zijn het stevigere matrassen met schuim dat zich vormt naar je lichaam. Met deze speciale matrassen voor rugpijn kun je eindelijk genieten van een welverdiende en pijnvrije nachtrust.

Wil je Lattoflex zelf ervaren? Spring dan zeker binnen in onze showroom. Hier kun je de verschillende Lattoflex-producten ontdekken en persoonlijk ervaren welke het beste bij jou past. Bij De Slaapboetiek in Borgerhout staan we klaar om jouw slaapervaring te verbeteren met Lattoflex!

ps: ontdek ook de wintersolden op de verschillende items van Lattoflex bij De Slaapboetiek.

Meer weten?
Graag advies op maat?

Bezoek onze winkel in Antwerpen (Borgerhout)!

Beddenwinkel De Slaapboetiek

Daarom kiest u voor ons!

1000 m² in Antwerpen

Sinds 1980

Gratis levering

Terugname oude matras