Zetelbed of bedkast? Je kiest hoe dan ook voor comfort én praktische eenvoud!

Er zijn honderd-en-één redenen om te investeren in een oerdegelijk zetelbed of een praktische bedkast. Wanneer je kind op kot gaat, bijvoorbeeld. Als je toch genoeg ruimte wilt voorzien voor overnachtende bezoekers. Of als je ervoor kiest om minder groot te gaan wonen en toch wilt genieten van een comfortabele nachtrust.

Maar hoe kies je nu het juiste zetelbed of de beste bedkast? Bij Slaapboetiek in Antwerpen vind je alvast de ruimste keuze, streng geselecteerd op het gebied van design én ergonomie. Maar voor je bij ons langskomt, schotelen we je eerst nog graag 4 redenen voor om te investeren in een zetelbed of bedkast.

  1. Bespaar ruimte

Door een zetelbed te plaatsen, hoef je geen hele kamer te reserveren voor overnachtende bezoekers. En op kot is een bedkast bijzonder handig. Overdag een meubel dat weinig plaats in beslag neemt, ’s nachts een heerlijk comfortabel bed. Door slim te investeren in een zetelbed of bedkast, benut je de beschikbare ruimte in je huis optimaal. En dat is simpelweg onbetaalbaar.

  1. Beknibbel niet op slaapcomfort

Denk je bij een zetelbed meteen aan een woelige nacht en een pijnlijke rug bij het ontwaken? Wel, dan heb je de nieuwste generatie in zetelbedden en bedkasten nog niet ontdekt. Je nieuwe slaapmeubel is verrassend comfortabel en zacht voor je spieren en gewrichten. Door de slim geïntegreerde lattenbodem en uiterst goed ondersteunende matras, ga je ongetwijfeld zoete dromen tegemoet.

  1. Kies toch voor schoonheid en design

Ook op het gebied van design en schoonheid hebben bedkasten en zetelbedden een ware transformatie ondergaan. Van meubels die je liefst niét in je interieur hebt staan, zijn deze producten geëvolueerd naar ware eyecatchers. Een zetelbed is bovendien uiterst aangenaam om ook overdag in plaats te nemen. Terwijl een bedkast dan weer een mooie aanwinst is voor je interieur.

  1. Combineer en doe méér met je interieur

Wil je het maximum uit je huis halen? Dat doe je met een zetelbed of bedkast. Plaats een zetelbed in de speelkamer van je kinderen en creëer op die manier een extra logeerkamer. Installeer een bedkast in de kamer van je tiener en maak zo ruimte voor die broodnodige bureau. Zo doe je meer met je interieur, met dezelfde oppervlakte. Handig, toch?

Nóg meer voordelen ontdekken van een zetelbed of bedkast? Spring vandaag nog binnen bij Slaapboetiek in Antwerpen!

Meer weten?
Graag advies op maat?

Bezoek onze winkel in Antwerpen (Borgerhout)!

Beddenwinkel De Slaapboetiek

Daarom kiest u voor ons!

1000 m² in Antwerpen

Sinds 1980

Gratis levering

Terugname oude matras